Instituti Albanologjik e përkujton me rastin e dhjetë vjetorit të vdekjes së tij

Instituti Albanologjik e përkujton me rastin e dhjetë vjetorit të vdekjes së tij

Në dhjetëvjetorin e vdekjes së profesorit Zekeria Cana në Institutin Albanologjik të Prishtinës u organizua tryezë shkencore kushtuar jetës dhe veprës shkencore të tij. Me këtë rast u tha se Zekeria Cana ishte kolos i historiografisë shqiptare. /21Media