Studentët kanë filluar aksionin për zhvendosjen e karrigeve dhe bankave në hyrjen e Fakultetit


Studentët kanë filluar aksionin për zhvendosjen e karrigeve dhe bankave në hyrjen e Fakultetit

Studentët e Juridikut në Tiranë të ngujuar prej mëngjesit të djeshëm në Fakultet, e kanë nisur aksionin sot herët në mëngjes për zhvendosjen e karrigeve dhe bankave në hyrjen e Fakultetit.

Kjo ka sjellë tensione dhe përplasje mes tyre dhe policëve privatë që gjenden në godinë. Videot i siguroi gazetari i Ora News, Xhoi Malësia./oranews