16-vjeçarja nga Drenasi, viktimë e mendësisë dhe shoqërisë sonë

16-vjeçarja nga Drenasi, viktimë e mendësisë dhe shoqërisë sonë

Kundër përdhunimit e ngacmimeve seksuale të vajzave të mitura u mbajt marsh protestues në Ferizaj. Ky marsh u organizua nga gratë dhe aktiviste të tjera të shoqërisë civile. Duke marrë shkas rastin e fundit që ndodhi në Drenas, ky marsh kishte qëllim të shpreh pakënaqësinë kundër abuzimit seksual nëpër institucionet shtetërore./21Media