Haziri: VV kryeministrin, LDK kryeparlamentarin

Haziri: VV kryeministrin, LDK kryeparlamentarin

Asgjë nuk është e qartë deri më tash nëse Vetëvendosje dhe LDK-ja do të arrijnë marrëveshje të koalicionit deri të hënën kur do të mbahet seanca për votimin e Qeverisë së re. Por, ajo që dihet është se Vetëvendosje dhe LDK-ja nuk kanë ndryshuar qëndrim sa i përket postit të kryeparlemtarit. Njohësit thonë se nëse dështon formimi i Qeverisë mund të ketë Qeveri gjithëpërfshirëse deri në zgjedhje të reja që do të mbaheshin në vjeshtë. (Teksti-Burim ZARIQI, kamera- Gyner MUJA )/21Media