Ramxhiku: Para-Kontrata me Z-Mobile nuk ka qenë obligative

Ramxhiku: Para-Kontrata me Z-Mobile nuk ka qenë obligative

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala ka intervistuar Sebaudin Ramaxhikun, ish- ushtruesin e detyrës së kryeshefit të Telekomit dhe aktualisht zyrtar Ligjor në Telekom. Ramxhiku u ballafaqua me pyetjet e anëtarëve të këtij komisioni, për të cilat dha përgjigje./21Media