Një letërnjoftim për ministrat e zgjedhur teknik të Maqedonisë së Veriut

Një letërnjoftim për ministrat e zgjedhur teknik të Maqedonisë së Veriut

Pas dorëheqjes së kryeministrit Zoran Zaev, Kuvendi i Maqedonisë së Veriut, votoi qeverinë e re teknike kalimtare e cila në përbërje të saj do të ketë dy ministra si dhe tre zv/ministra nga VMRO-DPMNE. Kronika nga TV21 në Shkup, sjell një letërnjoftim të shkurtër për ministrat e zgjedhur të qeverisë teknike./21Media