10 gra që vërtetojnë se qimet e trupit mund të jenë edhe femërore

Megjithëse, metodat e heqjes së qimeve të trupit janë ende shumë të njohura, gjithnjë e më shumë gra po heqin dorë nga brisku dhe po ‘përqafojnë’ trupin e tyre natyral.

Më poshtë, ju sjellim, një listë të publikuar nga Bright Side, me ç’rast mund të shikoni se disa femra e duan trupin e tyre natyral dhe nuk mund të mos admirohen./21Media

1. “I mbajta të gjitha gjërat që më pëlqenin për të qenë një ‘vajzë vajzë’ (makijazh, taka të larta, manikyr) dhe hoqa dorë nga gjërat që nuk i bëja” 

15+ gra që vërtetojnë se qimet e trupit mund të jenë edhe femërore

2. “Veshje për shëtitje, duke jetuar fantazinë time të shtëpisë”

15+ gra që vërtetojnë se qimet e trupit mund të jenë edhe femërore

3. Natyralja është e bukur

15+ Women Who Prove That Body Hair Can Be Feminine Too

4. “Zbardhja në vend të rruajtjes… hapat e bebeve!”

15+ Women Who Prove That Body Hair Can Be Feminine Too

5. “Të ishe bjonde për një ditë ishte argëtuese, por unë i dua qimet e mia të errëta në sqetull, të cilat i kam rritur prej vitesh.”

15+ Women Who Prove That Body Hair Can Be Feminine Too

6. “Mbi 2 vjet pa brisk!”

15+ gra që vërtetojnë se qimet e trupit mund të jenë edhe femërore

7. Qimet e trupit janë normale

15+ gra që vërtetojnë se qimet e trupit mund të jenë edhe femërore

8. “Shkova në vendin tim të preferuar të lumit për PASTRIMIN E DITËS SË TOKËS…”

15+ Women Who Prove That Body Hair Can Be Feminine Too

9. “Të duash atë mënyrë jetese pa brisqe”

15+ Women Who Prove That Body Hair Can Be Feminine Too

10. Modelja dhe aktivistja Sophia Hadjipanteli

15+ Women Who Prove That Body Hair Can Be Feminine Too

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button