11 pacientë me oksigjeno-terapi në ShSKUK

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, në trajtim mjekësor janë 16 pacientë të konfirmuar me Covid-19 dhe 24 të tjerë post-Covid, ndërsa me oksigjeno-terapi janë 11 pacientë.
Kështu ka informuar sot ShSKUK, sipas të cilit, në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive nuk ka asnjë pacient.
Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:
Klinika Infektive, 8 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 23 pacientë post-covid
Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, nuk ka pacient
Spitali i Prizrenit, 1 pacient
Spitali i Pejës, 5 pacientë
Spitali i Gjakovës, 2 pacientë
Spitali i Ferizajt, 1 pacient post-covid./21Media

Back to top button