Rruga “Beau Biden” gjendet pranë rrugës nacionale Ferizaj-Gjilan

Rruga “Beau Biden” gjendet pranë rrugës nacionale Ferizaj-Gjilan

Me rastin e inaugurimit të president i SHBA-së Joe Biden, banorët dhe nxënësit e fshatit Bibaj të Ferizajt, vunë 160 flamuj në rrugën që mban emrin e djalit të ndjerë të presidentit Biden.(E pergaditi-  R T V  2 1 )./21Media