Kur fëmija pret babain

1 min read

Në pritjen e Haradinajt kishin dalë bashkëshortja e Ramush Haradinjat, me tre fëmijët e tyre

Çast emocionues ka qenë pritja dhe bashkimi i Ramush Haradinajt me familjen e tij në Aeroportin e Prishtinës.

Përveç zyrtarëve të AAK-së, në pritjen e Haradinajt kishin dalë bashkëshortja e Ramush Haradinjat, Anita me tre fëmijët e tyre, Gjinin, Hanën dhe Trimin.

Derisa Anita i thoshte të gjithëve se po vjen Ramushi, në momentin që fëmijët panë aeroplanin ku gjendej Ramush Haradinaj, emocionet filluan.