20 vjet nga Marrëveshja e Ohrit (Video)

Grubi: Sfida jonë përtej Ohrit është sundimi i ligjit

20 vjet më parë, me ndërmjetësimin e faktorit ndërkombëtar u nënshkrua Marrëveshja e Ohrit në mes të shqiptarëve dhe maqedonasve, e cila i dha fund konfliktit të armatosur të vitit 2001.Në këtë përvjetor jubilar, në Shkup u mbajt Konferenca “Përtej Ohrit”, ku tha se sfidë mbetet sundimi i ligjit./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button