21 vjeçarja menaxhon fermën e lopëve

Me 30 krerë lopë jetohet mirë në fshat

Ndryshe nga moshataret e saj, Suzana Saraqi, 21 vjeçare, menaxhon një fermë relativisht të madhe me viça e lopë. 21 vjeçarja nga fshati Bivolak i Vushtrrisë, madje thotë se kjo punë është e lehtë, dhe në të ardhmen pretendon në zgjerimin e fermës e cila sot numëron 30 krerë lopë.Të ndjekim reportazhin e kolegut Bahtir Cakolli./21Media

 

 

 

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button