Në Spitalin e Gjakovës janë hospitalizuar 41 pacientë e që po trajtohen për Covid-19.

Nga spitali kanë njoftuar se 29 pacientë kanë rezultuar me Covid-19, ndërsa 6 të tjerë do të testohen.

Ndërsa, 25 pacientë të infektuar me Covid-19 janë duke u trajtuar me oksigjenoterapi.

E nga stafi mjekësor i spitalit, 3 mjekë, 14 infermierë dhe 3 staf mbështetës janë të infektuar me virusin korona./21Media