Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1825 testime të realizuara 115 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

Shkup-32, Kumanovë-7, Dibër-8, Shtip-14, Prilep-2, Tetovë-10, Veles-2, Ohër-3, Gostivar-11, Gjevgjeli-3, Kriva Pallankë-3, Koçan-1, Probishtip-1, Berovë-8, Dellçevo-3, Sveti Nikollë-4 dhe Kërçovë-3.

Instituti i Shëndetit publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 225 pacientë të shëruar nga Covid-19.

Shkup-14, Kumanovë-15, Shtup-5, Prilep-2, Tetovë-10, Strugë-1, Manastir-10, Ohër-1, Kavadarc-3, Gostivar-10, Strumicë-6, Radovish-1, Probishtip-3, Demir Hisar-3, Vllandovë-1, Vinicë-1 Kërçovë-5 dhe Negotinë-2.

Ndërsa betejën me korona virusin e kanë humbur 3 pacientë. Dy pacientë nga Shkupi dhe një pacient nga Struga./TV21