35 shoferë mbetën pa leje të vozitjes për një javë

1 min read

 

Policia e rajonit të Ferizajt ka vazhduar aktivitetet në parandalim të aksidenteve në komunikacion, me ç’rast në fillim të qershorit kanë qenë 28 raste të heqjes së patentë shoferit, kurse në javën që shkoi 35 raste.

Sipas policisë, në këtë rajon, në javën e kaluar kanë ndodhur 20 aksidente me të lënduar dhe 17 me dëme materiale. Kurse, për një javë janë gjobiture 1.296 persona.