36 pacientë po marrin trajtim mjekësor në ShSKUK, 25 me oksigjeno-terapi

1 min read

36 pacientë janë në trajtim mjekësor në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, prej tyre 25 post-Covid, ndërsa me oksigjeno-terapi janë 25 pacientë.

Kështu ka informuar sot Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës, i cili ka informuar se në Mjekim Intensiv të Klinikës Infektive është një pacient.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 13 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 21 pacientë post-covid

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 1 pacient

Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë

Spitali i Prizrenit, 6 pacientë

Spitali i Pejës, 7 pacientë

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë

Spitalit Mitrovicës, 3 pacientë

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë./21Media