42 aksidente trafiku kanë ndodhur gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë, një me fatalitet

Policia e Kosovës ka raportuar për 42 aksidente të trafikut që kanë ndodhur në Kosovë brenda 24 orëve të fundit.

Nga këto aksidente 1 prej tyre ka qenë aksident me fatalitet, ku një burrë ka vdekur menjëherë në vendngjarje, si pasojë e goditjes nga një automjet.

Ndërsa aksidente trafiku me të lënduar kanë qenë 17, dhe aksidente trafiku me dëme materiale kanë qenë 24, ka raportuar policia e Kosovës./21Media

Back to top button