2 persona janë vrarë gjatë të shtënave në një shkollë në Riad

2 persona janë vrarë gjatë të shtënave në një shkollë në Riad

Dy persona janë vrarë dhe një tjetër është plagosur nga të shtënat në një shkollë private në Riad të Arabisë Saudite, njoftuan autoritetet.

Sulmuesi ishte një ish-punonjës i pakënaqur dhe ai ka vrarë dy anëtarë të personelit shkollor, por në incident nuk mori pjesë askush nga mësimdhënësit, transmeton AFP.