Gjatë 24 orëve të fundit, Policia e Kosovës në qytete të ndryshme të Kosovës, ka shqiptuar 442 në bazë të ligjit Covid-19.

Policia gjithashtu ka shqiptuar edhe 683 tiketa trafiku.

Ndërkohë, janë raportuar 8 aksidente trafiku me të lënduar dhe 18 aksident trafiku me dëme materiale.