33 aksidente me të lënduar ndërsa 18 prej tyre janë pa të lënduar

33 aksidente me të lënduar ndërsa 18 prej tyre janë pa të lënduar

Policia raporton se vetëm gjatë ditë së djeshme në tërë rajonin e Republikës së Kosovës është raportuar për 51 aksidente, 33 prej të cilave janë me të lënduar ndërsa 18 prej tyre pa të lënduar.

Policia gjatë ditë së djeshme gjithësejt ka shqiptuar 1062 tiketa trafiku ndërsa nuk është shënuar ndonjë aksident fatal, shkruan rtv21.tv

Gjatë ditës së djeshme Policia po ashtu njofton se janë arrestuar 11 persona, 7 janë dërguar në mbajtje dhe 2 në vuajtje të dënimit./21Media