Daka: Rezultatet përfundimtare pas tri javësh

Daka ka treguar se pse merrë kohë deri në 3 javë publikimi i rezultateve përfundimtare

Kryetarja e KQZ-së Valdete Daka tha se rezultati i zgjedhjeve të 11 qershorit do të behet pas auditimit të të gjitha kutive të votimit, numrit të votave me kusht dhe votave me postë si dhe shqyrtimit të të gjitha ankesave./21Media

Back to top button