Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1297 testime të realizuara për të dyshuar të prekur me virusin korona, 131 persona kanë rezultuar pozitiv.

Shkup-34, Kumanovë-20, Shtip-5, Prilep-8, Strugë-3, Veles-1, Manastir-2, Ohër-4, Kavadarc-2, Gostivar-12, Gjevgjeli-4, Strumicë-2, Radovish-1, Koçan-3, Makedonski Brod-1, Berovë-6, Vallandovë-1, Vinicë-6, Dellçevë-10, Kratovë-1 dhe Sveti Nikollë-5.

Në 24 orët e fundit Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 81 pacientë të shëruar nga virusi korona.

Shkup-27, Dibër-1, Shtip-10, Teovë-11, Strugë-5, Manastir-1, Gostivar-9, Strumicë-5, Radovish-1, Koçan-1, Vinicë-4, Dellçevë-3 dhe Kërçovë-3.

Betejën me Covid-19 e kanë humbur 6 pacientë.

Shkup-2, Prilep-2, Ohër-1 dhe Shtip-1./TV21