Të mërkurën jepet “Gratë” në Amfiteatrin e TKK-së

Të mërkurën (21 dhjetor) do të jepet shfaqja “Gratë” në Amfiteatrin e Teatrit Kombëtar të Kosovës.
“Gratë” gjithashtu jepet reprizë më 22 dhe 23 dhjetor.
Shfaqja gjatë tre netëve, nis në orën 20:00.
Në shfaqjen me regji të Nastazja Domaradzka, luajnë Edona Reshitaj, Gresa Pallaska, Lumnije Sopi, Sheqerie Buqaj, Shengyl Ismaili, Xhejlane Godanci./21Media

Back to top button