A do të bart kush përgjegjësi për taksën pesë euro për automjete? (Video)

Duket se trysnia qytetare bëri që të pezullohet vendimi
Jo vetëm homologimi i automjeteve ka shkaktuar reagime të shumta.
Edhe taksa pesë euro për automjete nxiti një valë të gjerë të kundërshtimit.
Dhe duket se trysnia qytetare bëri që Ministria e Infrastrukturës të pezullojë vendimin. Por a do të bart kush përgjegjësi për situatën e krijuar me taksën pesë euro? (Teksti- Xheneta Veliu, kamera – Gyner Muja)/21Media
 

Back to top button