A do të ketë rritje të sërishme të infektimeve?

Në Kosovë aktualisht vërehet një përmirësim i dukshëm i situatës së shkaktuar nga pandemia Covid-19.. Por shqetësimi vazhdon për javët dhe muajt vijues. Ndër profesionistë shëndetësorë pohojnë se do të ketë rritje të sërishme të infektimeve mirëpo jo të përmasave të mëdha sic ishin në valën që lam pas. (Teksti-Valmire Hoti, kamera: Kushtrim Rrmoku)./21Media

Back to top button