A do të lirohen studentët nga pagesa e semestrit për herë të parë? (Video)

Ministria e Arsimit po shqyrton mundësitë për lirimin e studentëve nga pagesa e semestrit për herë të parë. Është fjala për studimet themelore dhe ato master në universitetet publike./21Media

Back to top button