A e dini se në aeroport u gjet një djalë në valixhe dhe një burrë me 94 iPhone të lidhur për trupi?

Kontrolli i sigurisë së aeroportit është i njohur për rregullat e tij të rrepta dhe punën e vendosur mirë. Sidoqoftë, disa njerëz e nënvlerësojnë këtë.
Më poshtë ju sjellim disa informacione rreth gjërave më të çmendura që njerëzit janë munduar të kontrabandonin.

Gjarpërinjtë e ngordhur

10 gjërat më të çuditshme të gjetura nga kontrolli i sigurisë në aeroport

Kjo ka ndodhur në Aeroportin Ndërkombëtar të Atlantës në vitin 2007. Një burrë që ishte duke udhëtuar nga Koreja e Jugut ka pasur një valixhe me kavanozë të mbushur me gjarpërinj helmues të ngordhur. “Ne nuk kemi informacion se çfarë do të bënte ai me këto krijesa të ngordhura.”, shkruan Bright Side, përcjell rtv21.tv

94 iPhone të lidhur për trupi

Kjo ka ndodhur në vitin 2014 në Kinë. Siguria e aeroportit ka vënë re diçka të çuditshme kur është vendosur një detektor metali. Burri ka pasur 94 iPhone të lidhur në trup dhe ka pasur ndërmend t’i shiste me çmim të lartë.

200 tarantula

10 gjërat më të çuditshme të gjetura nga kontrolli i sigurisë në aeroport

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ne mund të imagjinojmë surprizën e oficerëve të sigurisë në Aeroportin Schiphol të Amsterdamit kur ata kanë konfiskuar një çantë nga një çift gjerman. Ajo ka pasur 200 me tarantula të rralla që ata ishin duke i marrë në shtëpi nga udhëtimi i tyre në Amerikën e Jugut.
1.2 milion dollarë në shufra ari
10 gjërat më të çuditshme të gjetura nga kontrolli i sigurisë në aeroport

Ky zbulim është bërë gjatë një pastrimi rutinë të një aeroplani që ishte duke udhëtuar nga Mumbai në Bangkok. 24 shufra ari janë gjetur në banjën e aeroplanit. Sidoqoftë, kjo nuk ka qenë shumë befasuese, sepse India është konsumatori më i madh i arit në botë dhe kontrabanda e arit është e shfrenuar.

51 peshqi tropikal

The 10 Weirdest Things Found By Airport Security Control

Në vitin 2005, në Aeroportin Ndërkombëtar të Melburnit, një oficer sigurie kishte vënë re disa lëvizje të çuditshme në skajin e një gruaje. Ai kishte vendosur që ajo të kontrollohej dhe kishte rezultuar se ajo po përpiqej të kontrabandonte 51 peshq tropikal.

4 granata

10 gjërat më të çuditshme të gjetura nga kontrolli i sigurisë në aeroport

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Një pasagjer ishte munduar të hipte në një fluturim me 4 granata në çantën e tij. Sigurisht, specialistët kanë konfiskuar dhe kontrolluar sendet për të siguruar udhëtarët dhe burri është arrestuar.

1 djalë 8-vjeçar

Në vitin 2015, një djalë 8 vjeçar ishte kontrabanduar në Spanjë nga Maroku, brenda një valixheje./21Media

Back to top button