Në ditën e gjashtë të fushatës zgjedhore, në Debatin Zgjedhor në RTV21, u diskutua për drejtësinë dhe sigurin në Kosovë.

Kandidatja për deputete nga Partia Demokratike e Kosovë, Evgjeni Thaçi- Dragusha tha se kuota gjinore ka qenë e domosdoshme dhe vazhdon të jetë ende.

“Çështja e kuotës ka debate pro dhe kundër në një vend si Kosova me një demokracie të re ka qenë e domosdoshme dhe mendoj qe është ende e domosdoshme”, tha Thaçi- Dragusha./21Media