Afërdita Morina-Biffar nga Lidhja Demokratike e Kosovës në Debatin Zgjedhor në RTV21, tha se gratë ia dalin vet të futen në Kuvend pa ndihmën e kuotës.

Kadidatja për deputete, karshi kësaj tha se beson që kuota është e nevojshme pasi që ka ende probleme në mënyrën se si votohet.

“Gratë ia dalin vet që t’i sigurojnë votat dhe të futen vetë  pa ndihmën e kuotës por, ende nuk e besoj besojë që jemi në stadin që mund të themi që tani nuk është e duhur kuota pasi që ka ende probleme në mënyrën se si votohet”, tha Morina-Biffari./21Media