A mund t’i gjeni gabimet në foto për 7 sekonda?

 

Aftësia për të parë edhe detajet më të vogla është shumë e dobishme. Sikurse trupi që ka nevojë për stërvitje, ashtu edhe truri.

E pikërisht për këtë, përmes zgjidhjes së enigmave të ndryshme ju mund ta stërvisni trupin dhe mendjen.

Mundohuni që të gjeni se çka është gabim në foton e mëposhtme./21Media

Stacioni i autobusit (ky ilustrim ka 2 gabime)

Nëse nuk mund t’i gjeni gabimet për 7 sekonda, rezultatin e keni më poshtë./21Media

 

Back to top button