Shumica prej tyre po ktheheshin në shtet ku jetojnë dhe punojnë

Shumica prej tyre po ktheheshin në shtet ku jetojnë dhe punojnë

Bashkatdhetarët, të cilit ishin për festat e fundvitit në Kosovë, tashmë kanë filluar të kthehen në shtetet perëndimore, ku jetojnë dhe punojnë. Përkundër masave kufizuese, përfshi edhe orarin e shkurtuar të lëvizjes, ata shprehen të kënaqur  që kanë mundur të vizitojnë familjen dhe miqtë në ndërrimin e moteve në Kosovë./21Media