Ag e terr në ara, sigurojnë bukën me shumë punë e djersë

Ndryshe nga të moshuarit një jetë tjetër e bëjnë fermerët.  Punojnë tokën edhe në këtë kohë pandemie. Bujqësinë e kanë burim ekzistencial të familjeve të tyre.

Janë ag e terr në ara. Sigurojnë bukën me shumë punë dhe djersë.           

Gazetarja Valmire Hoti dhe xhiruesi Vllaznim Jakupi pasqyrrojnë punën në arat e komunës së Ferizajt./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button