Agjentja e FBI-së martohet me një pjesëtar të ISIS-it

Agjentja sekrete ishte në Siri me detyrë të fshehtë, mirëpo tradhëtoi shërbimin e shtetit të vet

Daniela Grin, punonjëse në FBI me kompetenca të larta të sigurisë, ka gënjyer FBI-në dhe është martuar me operuesin e rëndësishëm të Shtetit Islam, shkruan CNN.

Siç shkruan televizioni amerikan, agjentja  e FBI-së është dërguar në Siri në vitin 2014 me detyrë që të hetojë një operues të organizatës terroriste, por ajo ka ndryshuar anë, pasi u martua me të dhe më pas e paralajmëroi se ndodhet nën hetime.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button