Amazon është një nga kompanitë amerikane me fitimet më të mëdha

Amazon është një nga kompanitë amerikane me fitimet më të mëdha

Aksionet e Amazon, kompanisë amerikane për tregti online, kanë tejkaluar të martën për herë të parë shifrën prej 1 mijë dollarësh.

Me këtë vlera e tregut të kësaj kompanie ka arritur në 478 miliardë dollarë, ose dyfish më shumë se sa vlera reale e rivalit Walmart dhe pothuajse 15 për herë më shumë se sa vlera e kompanisë Target, transmeton AP.