Aktualitete: Inatet politike dhe rimëkëmbja ekonomike!

Pasoja- nuk përmbush nevojat e qytetarëve dhe të bizneseve…

Miratimi në lexim të dytë i projektligjit për rimëkëmbjen ekonomike doli të jetë mision i pamundur për koalicionin qeverisës, pasi i njëjti tashmë dy herë dështoi të miratohet, për shkakun se partitë opozitare nuk e votuan atë duke thënë se ky projektligj është  i dobët dhe nuk përmbush nevojat e qytetarëve dhe të bizneseve./21Media

 

 

 

Back to top button