Analisti malazez: Kosova në konflikt të ngrirë (Video)

Filipoviq: Rrezik për operacione malinje serbo-ruse
Kosova ndodhet në një konflikt të ngrirë dhe rrezikohet nga propaganda serbo-ruse në kohën kur siguria globale është në rrezik. Kështu vlerëson analisti nga Mali i Zi, Ljubomir Filipoviq. Sipas tij, përderisa Bashkimi Evropian ka një qasje të butë ndaj presidentit të Serbisë Aleksandar Vuçiq, Kosova do të mbetet në gjendjen e tanishme.

|m1\-w|m3ga|m5

Back to top button