Rama i bindur se Kosova një ditë do të jetë pjesë e “Ballkanit të hapur” (Video)

“Ose do të ndihmojmë ata që prodhojnë dhe tregtojnë, ose do të kemi konflikt dhe gjakderdhje”
Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama i qëndron idesë se Ballkani i hapur është një mundësi e mirë për të gjithë, përfshirë Kosovën. I pyetur nga Euroneës Serbia nëse e imagjinon dot kryeministrin e Kosovës Albin Kurti të ulet në tryezë me liderët e tjerë të Ballkanit të hapur, Rama u shpreh i bindur se kjo do të ndodhë.

|m1\-w|m3ga|m5

Back to top button