Apostolova: BE-ja është këtu për ta mbështetur Kosovën

Mesazhi i përfaqësueses së BE-së përKosovën

Shefja e zyrës së BE-së në Kosovë, Natalya Apostolova, u është drejtuar qytetarëve të Kosovës me një video mesazh për nder të Ditës së Evropës.

“Më 9 maj ne festojmë paqen dhe unitetin në Evropë. Në këtë ditë, ne rikonfirmojmë vlerat tona të përbashkëta të solidariteti, demokracisë, sundimit të ligjit dhe lirisë. Njerëzit në Kosovë ndajnë këto vlera evropiane dhe duan t’i shohin ato të transformuara në stabilitet, rritje ekonomike dhe prosperitet në vendin e tyre. Por, kjo kërkon guxim dhe vizion për të ecur përpara. BE-ja është këtu për ta mbështetur popullin e Kosovën”, thuhet në mesazhin e Apostolovës.

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button