Apple korrigjon problemin në kamerën e iPhone 14 Pro

Apple raportoi se publikoi përditësimin e ‘softuerit’ që korrigjon defektin e kamerës në iPhone 14 Pro kur përdoret me aplikacionet e mediave sociale si Instagram ose TikTok .

Përditësimi i iOS 16.0.2 tani është i disponueshëm me një sërë rregullimesh dhe arnime sigurie që përdoruesit mund t’i instalojnë tani në telefonat e tyre iPhone që nga modelet iPhone 8 e tutje.

Një nga gabimet që rregullon ka të bëjë me kamerën iPhone 14 Pro. Konkretisht, ai rregullon problemin e dridhjeve që hasën disa përdorues gjatë përdorimit të aplikacioneve të mediave sociale.

Ky gabim lëvizi kamerën dhe bëri që imazhet e kapura me kamerën e brendshme të ‘aplikacioneve’ të dukeshin të paqarta./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button