Arlind Ajeti nënshkruan më skuadrën e njohur italiane

Qendërmbrojtësi shqiptar Arlind Ajeti e ka kompletuar transferimin e tij te skuadra italiane Padova.
Ajeti ishte lojtar i lire pasi i ndau rrugët me skuadrën e Regganas dhe sot është bërë me skuadër të re, madje edhe e ka zhvilluar stërvitjen e panë në Padova.
Qendërmbrojtësi shqiptar Arlind Ajeti e ka kompletuar transferimin e tij te skuadra italiane Padova.
Ajeti ishte lojtar i lire pasi i ndau rrugët me skuadrën e Regganas dhe sot është bërë me skuadër të re, madje edhe e ka zhvilluar stërvitjen e panë në Padova.
Zyrtarizimin e ka bërë vet skuadra e Padovës në rrjetet sociale, derisa Ajeti ka nënshkruar kontratë deri në verën e vitit 2022 me mundësinë për ta vazhduar edhe për një vit tjetër.

Back to top button