Policia e Kosovës ka arrestuar dy persona në Ferizaj, në bazë të urdhëresave të Gjykatës Themelore të Prizrenit, me dënim burgimi.

F.H,, 27 vjeçar dhe A.H., 33 vjeçar ishin të kërkuar për të njëjtën vepër penale, në bashkëkryerje ’’Lëndim i lehtë trupor”’ .

Pas kompletimit të dokumentacionit, të njëjtit janë dërguar në vuajtje të dënimit./21Media