Arrestohet i dyshuari për sulme terroriste

Arrestohet një 18-vjeçar në Holandë i dyshuari për sulme terroriste

Polica holandeze arrestoi sot një 18-vjeçar, nën dyshimet se ka tentuar të gjejë persona tjerë për të krijuar mjete shpërthimi, njoftoi sot prokuroria holandeze.

Tinejxheri u arrestua në qytetin Utreht, në pjesën qendrore të Holandës dhe po ashtu dyshohet për përhapje të propagandës së Shtetit Islam, transmeton AFP.

Back to top button