Dje është arrestuar një person zyrtar në administratën komunale i dyshuar për keqpërdorim të pozitës, autoritetit zyrtar dhe falsifikimit të një dokumenti zyrtar për një shtetas të Republikës së Shqipërisë.

Sipas Policisë i njëjti më 23 maj të këtij viti, ia kishte mundësuar shtetasit të Shqipërisë që të pajiset me dokumentacion personal të Republikës së Kosovës – certifikatë të lindjes.

I dyshuari pas intervistimit me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje./21Media