Arsimi dhe ministria rreth grevës së 1 shtatorit!

Kërkohet dialog mes Qeverisë dhe SBAShK-ut

Kryetari i Sindikatës së Arsimit, Rrahman Jasharaj, ka reaguar ndaj deklaratës së Ministres së Arsimit, Arbërie Nagavcit, e cila mbrëmë paralajmërimin e kësaj sindikate për grevë më 1 shtator e quajti kërcënim dhe të papranueshëm. Nga SBASHK-u i kanë kërkuar Nagavcit dhe Qeverisë që t’i hapin dyert për takime e dialog. Dialog mes Qeverisë dhe Sindikatës së Arsimit po kërkojnë edhe njohës të kësaj fushe. Sipas tyre greva duhet të evitohet.(Teksti-Alublena Nuha, kamera- Sahit Troshupa)./21Media

Back to top button