Artistët të cilët hoqën dorë nga aktrimi, për të nisur një biznes tjetër

1 min read

Aktorët e filmit dhe televizionit jetojnë jetë të paparashikueshme me orë të gjata në xhirime e orare të parregullta. Nga ana tjetër, nëse gjejnë sukses, ata mund të kenë një karrierë të gjatë, pagesa të mëdha dhe përmbushje për të bërë atë që duan.

Të huajt mund ta mendojnë këtë si qëllimin përfundimtar, por këta 15 yje në fakt vendosën të linin aktrimin. Dhe ata vazhduan të bënin gjithçka, nga shkrimi dhe përpunimi i drurit tek piktura dhe politika, transmeton rtv21.tv

Ndërsa është shumë e rrallë që aktorët e mëdhenj të tërhiqen zyrtarisht dhe tërësisht, kjo ndodh. Disa nga aktorët ishin yje fëmijë, të cilët ose nuk ishin të interesuar në karrierën e aktrimit si të rritur ose kishin vështirësi për të bërë tranzicionin.

Të tjerët ishin në filma për vite dhe më në fund duhej të bënin një ndryshim, qoftë për të rritur një fëmijë, për të jetuar një jetë më pak stresuese ose për t’u bërë një princeshë e vërtetë.

15 personazhet që lanë aktrimin.

Cameron Diaz

Shirley Temple

Daniel Day-Lewis

Grace Kelly

Cary Grant

Gene Hackman

Greta Garbo

Mara Wilson

Phoebe Cates

Michael Schoeffling

Danny Lloyd

Meghan Markle

Jack Gleeson

Mary Kate

Ashley Olsen

Ariana Richards./21Media