Artisti, Salvatore Garau, 67 vjeçar, shiti një skulpturë të padukshme, të titulluar “I am”, këtë muaj, me një çmim prej 13 mijë funta dhe njëkohësisht blerësit i cili nuk është identifikuar, i dha një certifikatë për të dëshmuar që është e vërtetë.

“Ajri dhe shpirti”, është skulptura që u paraqit në një hapësirë të një katrori 5m gjatësi dhe 5 gjërësi, në një zonë private pa dritë artificiale.

Garau përshkroi pikturën si “vakuum” pasi që vakuumi nuk është asgjë më shumë se një hapësirë plot energji./21Media