AUV-i shqipton 150 gjoba për një javë

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë ka kryer një sërë inspektimesh në qytete të ndryshme të vendit.
Sipas AUV-it, nga 29 tetor e deri më 4 nëntor janë realizuar gjithsej 2495 inspektime, në Prishtinë, Mitrovicë, Pejë, Prizren, Ferizaj dhe Gjilan.
Ndërsa si rezultat i këtyre inspektimeve janë gjobitur 17 persona fizik, 129 persona juridik dhe janë mbyllur 4 subjekte./21Media

Back to top button