Avdyli tha se ka parë njerëz që i kanë bërë opozitë interesave të Kosovës

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Haxhi Avdyli sonte tha se asnjëherë askush nuk do të duhej të bëjë opozitë ndaj interesave të vendit.
Lidhur me çështjen e referendumit, Avdyli tha se ka parë njerëz që për inati të Qeverisë dhe Kryeministrit Kurti, i kanë bërë opozitë edhe interesave të Kosovës.
Deputeti tha se kundër Serbisë të gjithë duhet të jemi bashkë. Ai shtoi se në Serbi të gjithë janë bashkë kundër Kosovës./21Media

Back to top button