Reperi shqiptar i famshëm në Gjermani, Azet, ka publikuar këngën e tij të re ”Une jam”.

Për realizimin e këngës janë kujdesur Lucry & Suena, ndërkaq miks masteri i këngës u krijuar nga Lex Barkey dhe Niklas Neumann.

Ndryshe, kënga ”Nicht da”, është kënga e parafundit e këngëtarit e cila është publikuar më 1 prill të këtij viti./21Media