Ka filluar aportimi në Komisionin Hetimor Parlamentar për menaxhimin e pandemisë i Naim Musliut, babai i Agon Musliut, që vdiq gjatë karantinimit në Qendrën e Studentëve.

Naim Musliu në fillim ka kërkuar që të ketë një minutë heshtje për djalin e tij dhe ata që kanë vdekur si pasojë e koronavirusit.

Musliu ka kritikuar Lëvizjen Vetëvendosje duke thënë: Përse nuk flisni. Po të ishte familjar i juaji do të qitnit zjarr për goje.

Ai ka thënë se djali i tij ka vdekur në “duart e shtetit”./21Media